Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı Ziyaret Etti
12 Mart 2021 | 18:10

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı ziyaret etti. Ziyarette, iki üniversite arasında yapılacak iş birliği imkânları ele alındı. Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz’ın da bulunduğu ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tekeli ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan eşlik etti. Prof. Dr. Bülent Çakmak, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.