Teknoloji Fakültesinin Mezuniyet Coşkusu
5 Temmuz 2024 | 17:32

Teknoloji Fakültesi 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Musa Atar konuşmasında, Teknoloji Fakültesinin ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmasında etkin bir rol oynadığını belirterek mezunların bilim ve teknolojinin ışığında kazandıkları donanımla, küresel anlamda sanayiye önemli katkılar sağlayacaklarını dile getiren Prof. Dr. Musa Atar, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ise Gazi Üniversitesinin çağdaş uygarlığın uzak ufaklarını, ülkemizin yakın geleceğinde görebilmek için 98 yıldır üzerine düşen görevi yapmakta olduğunu vurgulayarak Teknoloji Fakültesi mezunlarını tebrik etti. “Üniversitemizin size kattığı değerlerle, mesleki ve kişisel yaşamınızda birçok başarıya imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Ancak unutmayın ki, başarı sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dürüstlük, azim ve çalışkanlıkla gelir. Sizler, bu değerlerle donatılmış olarak, geleceğe güvenle bakabilir ve hayallerinizin peşinden cesaretle gidebilirsiniz” diyen Prof. Dr. Ramazan Bayındır, mezunların ailelerine, evlatlarının başarısındaki emeklerinin büyük olduğunu ifade ederek şu sözlerle teşekkür etti: “Bu mutlu günde evlatlarınızla birlikte bu başarıyı kutlamak sizin de hakkınız. Onların bugünlere gelmesinde, gösterdiğiniz fedakârlıklar, destek ve sevgi yadsınamaz. Sizlere, çocuklarınıza verdiğiniz değer ve sağladığınız katkılar için en derin teşekkürlerimi sunuyorum.”

Tören, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisinin ardından Fakülte birincisinin yaptığı konuşma ve mezuniyet kütüğüne isim çakmasıyla devam etti. Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar ve fakülte öğretim üyelerinin bölümlerde dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermesini takiben tüm fakülte mezunlarının kep atma töreniyle sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image