Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mezunlarını Düzenlediği Törenle Uğurladı
5 Temmuz 2024 | 21:22

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü öğrenimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerini ilk kez düzenlediği törenle uğurladı. Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan törene Enstitü Müdürü Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep’in yanı sıra Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan, Üniversitemiz Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi  (KAPUM)  Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Türker, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürütmekte olan Sedat Ildız, Gazi TEKNOPARK Genel Müdür Yardımcısı Furkan Özcan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Türkmenoğlu’nun icra ettiği konserle devam etti. Konserin ardından konuşmalara geçildi.

Sağlık bilimleri alanının önemine dikkat çeken Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep, öğrencilerini kendi uzmanlık alanlarında ihtiyaç duydukları donanıma sahip bireyler olarak mezun ettiklerini ifade etti. Enstitünün tüm çalışmalarında mezunların destek ve katkılarının oldukça önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep, “Değerli mezunlarımız. Sizler Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünün gurur kaynağısınız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonraki hayatlarınızda her alanda en iyisini sizler için diliyorum. Unutmayın ki sizler Gazi Üniversitesinin birer temsilcisisiniz. Gittiğiniz her yerde bu kurumu en güzel şekilde temsil edeceğinize ve bu ruhu yaşatacağınıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep, katkı ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız başta olmak üzere tüm Üniversitemiz yönetimine, mezunlara ve velilere teşekkür etti.

Prof. Dr. Sağdıçoğlu Celep, Sağlık Bilimleri Enstitüsüyle ilgili geçmişten bugüne yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Enstitü Müdürü Prof. Dr. Adviye Gülçin Sağdıçoğlu Celep’in konuşmasının ardından Doç. Dr. Abdullah Türker ve Furkan Özcan konuşma yaptılar. Tören, mezun adayları ve mezunlar adına konuşma, toplumsal katkı öncelikli alan-tez ödülleri plaket takdimi ile mezun kartı takdimiyle devam etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image