Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
17 Şubat 2021 | 13:48

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz ile Yüksek İhtisas Üniversitesi arasında yapılabilecek ortak iş birliği faaliyetleri görüşüldü. Ziyarete Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat eşlik etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Mustafa Paç ve Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını takdim etti ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.