“Erasmus Days Şenliği” Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
18 Ekim 2024 | 15:22

Erasmus+ programlarının öneminin daha iyi anlaşılması ve potansiyel yararlanıcıların programdan daha fazla faydalanmalarını sağlamak amacıyla; Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen, “Erasmus Days Şenliği” büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Rektörlük Önü Havuz Başı’nda yapılan etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Genel Sekreter Mustafa Afşar, dekanlar, müdürler, daire başkanları, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin ve akademik-idari personelin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sürpriz hediyeler, yarışmalar, çekilişler, promosyonlar ve dj performansı yer aldı. Program, düzenlenen etkinliklerin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1