Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü Tarafından “Erasmus+ Koordinatörler Toplantısı” Düzenlendi
16 Ekim 2024 | 15:05

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Erasmus+ Koordinatörler Toplantısı” geniş bir katılım ile düzenlendi.

Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda yapılan programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, koordinatörler, akademik personel ve konuklar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, Erasmus+ programının tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. Erasmus+ günlerinin tüm dünyada 2017 yılından bu yana kutlandığına işaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, Erasmus+ günlerinin Üniversitemizde ilk defa 2021 yılında kutlandığını söyledi. Erasmus+ programının akademik gelişimin yanı sıra kişisel gelişim konusunda da önemli fırsatlar sunduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, 2021 yılından itibaren Erasmus+ anlaşmalarının online olarak yapıldığını belirtti. Gerçekleştirilen bu toplantıda Gazi Üniversitesinin mevcut durumunun ele alınacağını vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necdet Hayta, Üniversitemizi Erasmus+ programında daha iyi noktalara taşımayı hedeflediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Açılışta söz alan Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl ise, Erasmus+ programının Üniversitemiz açısından önemine işaret etti. Erasmus+ programının Üniversitemizin uluslararasılaşması konusunda büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Erasmus+ programının araştırma üniversitesi noktasında da önemli olduğunu belirtti. Erasmus+ programı hakkında kısa bir bilgilendirme de yapan Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek  sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmaları sonrası Öğr. Gör. Aslı Eken, Erasmus Bölüm Koordinatörlerine yönelik sunumunu yaptı. Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 fotoğraf-1 -1