Üniversitemiz TEKNOFEST 2024 Adana’da Ziyaretçilerle Buluşuyor
2 Ekim 2024 | 17:14

Adana’da 6 Ekim’e kadar devam edecek olan Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te Üniversitemiz standı kapılarını ziyaretçilere açtı. 

Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Doç. Dr. Cemil Ocak, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık ile öğrencilerimizin yer aldığı ekibimiz J5 standında ziyaretçilerle buluşuyor. Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı Üniversitemiz standında gerçekleştirilecek aktiviteleri izlemeye davet ediyoruz. 

İlki 2018'de gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenleniyor.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image