Mimarlık Fakültesi Mezunlarını Uğurladı
27 Eylül 2024 | 17:26

Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi, düzenlediği tören ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını büyük bir gurur ve coşkuyla uğurladı. Mezuniyet programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Prof. Dr. Hasan Tezer, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ülkü Duman öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni, konuşmalarla devam etti. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülkü Duman, öğrencileri mezun etmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Öğrencilerin ailelerine fedakârlıkları nedeniyle teşekkür eden Prof. Dr. Ülkü Duman, mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.  

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serhat Karyeyen de Mimarlık Fakültesinin çok nitelikli öğretim elemanlarına sahip olduğunu ifade etti. Mezunların ne kadar nitelikli eğitim aldıklarının farkına meslek hayatlarında farkına varacaklarını belirten Prof. Dr. Karyeyen, mezunlara başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Belge takdiminin ardından flama teslim töreni yapıldı. Program, öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image