Üniversitemizin de Ortakları Arasında Yer Aldığı Bilim Sanat Merkezleri için Araştırmacılar Buluşması Etkinliği Gerçekleştirildi
27 Eylül 2024 | 17:07

HORIZON-MSCA-2023-CITIZENS-01 Bilim Sanat Merkezleri için Araştırmacılar Buluşması/Vatandaşlar için Araştırmacılar Gecesi etkinliğinin açılışı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serhat Karyeyen’in katılımıyla Alev Alatlı Bilim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün yürütücülüğünde gerçekleştirilen projenin ortakları arasında Üniversitemizin yanı sıra Mersin Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi yer alıyor. Projenin İç Anadolu bölge sorumluluğunu Üniversitemiz üstleniyor.

Etkinliğe, İç Anadolu Bölgesi’nin 9 ilinden 14 üniversite ve 50 değerli araştırmacı katıldı. Etkinliklerde akademisyenler atölye etkinliklerini, bilim ve sanat merkezlerinden öğretmen ve öğrenciler ise proje sergilerini sundular.

-1 -1 -1
background image