“Hemşirelik Fakültesi 1. Sınıflar Oryantasyon Programı” Gerçekleştirildi
27 Eylül 2024 | 10:00

Yetiştirdiği binlerce sağlık çalışanlarıyla halk sağlığına büyük katkı sağlayan Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından 2024-2025 akademik yılında Fakültede eğitim almaya hak kazanan 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.

Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda yapılan programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tezer, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Naime Altay ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tezer yaptı. Hemşirelik Fakültesinin Üniversitemizin en önde gelen Fakültelerinden biri olduğuna dikkat çeken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tezer, 2024-2025 akademik yılının herkese başarı getirmesini temenni etti.

Açışta konuşan Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya ise, Hemşirelik Fakültesinin tarihi hakkında bilgiler verdi. Fakültede öğrencilerin hem teorik hem de uygulamalı eğitim alacaklarını dile getiren Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Fakülteyi yeni kazanan öğrencilere başarılar diledi.

Program, yapılan bilgilendirmelerin ardından çekilen toplu fotoğraflar ile sona erdi.