Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal Fen Fakültesini Ziyaret Etti
13 Eylül 2024 | 18:11

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Fen Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Aynur Özcan, Doç. Dr. Ertan Yildirim Fakülte Sekreteri Adem Ağaoğlu karşıladı.

Dekan Prof. Dr. Reşat Kasap, Üniversitemiz heyetine Fakülte ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Fen Fakültesinin Gazi Üniversitesinin en köklü ve en büyük fakültelerinden biri olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Uğur Ünal, yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcında Üniversitemiz akademik birimlerini ziyaret ettiklerini kaydetti. Konuşmasında Ülkemizdeki akademik kadroların önünün açıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Akademik kriterleri tamamlayan herkesin kadrosuna ulaşabildiğine dikkat çekti. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, yeni akademik yılın herkese hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerine son verdi.

Ziyaret sonrası Fakülteyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Fen Fakültesi laboratuvarları ve dersliklerini inceledi. Fakültede çalışan idari personel ve öğrencilerle de sohbet eden Prof. Dr. Uğur Ünal, gösterdikleri başarılı çalışmalar dolayısıyla tebriklerini iletti.

Fen Fakültesi ziyareti, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1