Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Üniversitesi Anaokulunu Ziyaret Etti
13 Eylül 2024 | 16:39

Üniversitemiz kampüsü içerisinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet verecek olan Gazi Üniversitesi Anaokulu, 13 Eylül 2024 tarihi itibarıyla kayıt almaya başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, kayıtların ilk gününde Gazi Üniversitesi Anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette, Prof. Dr. Uğur Ünal’a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Serdar Polat, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ve Genel Sekreter Mustafa Afşar yer aldı.

Gazi Üniversitesi Anaokulu Kurucu Müdür Sonaray Köse, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Uğur Ünal, Anaokulu personelinin yanı sıra kayıt için gelen velilerle sohbet ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Gazi Üniversitesi Anaokulunda eğitime 16 Eylül 2004 tarihinde başlanacak olup 30 Eylül 2004 tarihine kadar Üniversitemiz personelinin kayıt önceliği bulunuyor. Bu tarihten sonra da adrese dayalı kayıt sistemine göre öğrenci alımı yapılacak.

-1 -1 -1 -1
background image