Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Teknoloji Fakültesini Ziyaret Etti
13 Eylül 2024 | 11:33

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Teknoloji Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer, Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Serdar Polat, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti. 

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Bahadır Özdemir, Doç. Dr. Orhan Kaplan, Fakülte Sekreteri Hüseyin Küçükömer karşıladı. Dekan Prof. Dr. Musa Atar, Üniversitemiz heyetine Fakülte ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Teknoloji Fakültesinin Gazi Üniversitesinin köklü bir fakültesi olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Uğur Ünal, "Teknoloji Fakültesi gerek fiziki imkanları gerek öğretim elemanlarının başarıları gerekse de çalışmalarıyla lokomotif fakültelerimizden birisidir" dedi. Teknoloji Fakültesinin BELTEK projesiyle de topluma katma değer sunduğunu belirten Prof. Dr. Ünal, bu projenin başarıyla yürütülmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. 

Fakülteyi gezerek incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Uygulama Laboratuvarlarını gezerek incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Ünal, laboratuvarda çalışan personel ile öğrencilerle de sohbet ederken, bir ahşap parçanın basınç direncinin ve yoğunluğunun nasıl ölçüldüğü hakkında bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, akademik ve idari personel ile öğrencilerimize başarılar diledi. 

 

 

-1 -1 -1 -1 -1
background image