Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Eczacılık Fakültesini Ziyaret Etti
13 Eylül 2024 | 11:26

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Eczacılık Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal'a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer ve Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Serdar Polat, Prof. Dr. Togay Seçkin Birbudak ile Genel Sekreter Mustafa Afşar eşlik etti. 

Rektör Prof. Dr. Uğur Ünal'ı Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erden Banoğlu, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatma Nur Tuğcu Demiröz, Doç. Dr. Onur Kenan Ulutaş ile Fakülte Sekreteri Mine İşler karşıladı. Dekan Prof. Dr. Erden Banoğlu, Üniversitemiz heyetine Fakülte ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eczacılık Fakültesinin, Gazi Üniversitesinin başarılı Fakültelerinden biri olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Eczacılık Fakültesini daha da ileri taşımaya gayret edeceklerini söyledi.

Fakülteyi gezerek incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu Robotik Üniteli Simülasyon Eczanesini de ziyaret ederek, Eczanenin çalışma şekli hakkında bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, akademik ve idari personeli ile de sohbet ederek, onların görüş ve önerilerini dinledi. 

 

-1 -1 -1 -1
background image