Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2024-2025 Akademik Yılı İlk Toplantısı Gerçekleştirildi
12 Eylül 2024 | 11:04

Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2024-2025 akademik yılı ilk toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal başkanlığında düzenlendi. Yeni Senato Salonunda yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Tezer, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç, Genel Sekreter Mustafa Afşar, komisyon üyeleri ve akademisyenler katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, “Sizin de çok değerli katkılarınızla Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Üniversitemiz 2028 yılına kadar tam kurumsal akredite edilmiş, 2023 yılında “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” belgesini almaya hak kazanmıştır” dedi.

Gazi Üniversitesinin 2017 yılında Araştırma Üniversitesi olarak seçildiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, “Köklü geçmişimizi kurumsal dönüşüm başarısıyla destekleyerek büyük bir güç kazanıyoruz. Tüm yükseköğretim kurumlarına kalite çalışmalarında örnek olan sizlerle birlikte nice başarılara imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Kalite çalışmalarında gösterdiğiniz üstün gayret ve destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ın açış konuşması sonrası Üniversitemiz Kalite Komisyonu 2024-2025 akademik yılı ilk toplantısını büyük bir verimlilikle ile gerçekleştirdi. Program karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1
background image