Gazili Kaymakamlarımıza Mezun Kartları Takdim Edildi
14 Ağustos 2024 | 19:49

2016-2018 yılları arasında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan ve Türkiye’nin çeşitli ilçelerine kaymakam olarak atanan Gazi mezunlarımıza mezun kartları takdim edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız kaymakamlarımıza hoş geldiniz diyerek ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti ifade etti. Gazi mezunu kaymakamlarla; mezun oldukları bölümler, atandıkları ilçeler ve üniversitemize dair anıları hakkında samimi bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Musa Yıldız; İşletme Bölümü 2016 mezunu Metin Korkmaz, İktisat Bölümü 2016 mezunu Şeyma Nur Kaygusuz, İktisat Bölümü 2017 mezunu Furkan Öztürk, İktisat Bölümü 2017 mezunu Metin Eyyüpkoca, İktisat Bölümü 2017 mezunu Oğuzhan Akman, Uluslararası İlişkiler Bölümü 2017 mezunu Tugay Cantürk, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2017 mezunu Yunus Emre Polat ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2018 mezunu Taha Genç’i görevlerinden ötürü tebrik ederek kendilerine mezun kartlarını takdim etti. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.