Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Aldı
13 Ağustos 2024 | 17:20

Gazi Üniversitesinin yenilik ve teknolojik gelişim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ (Gazi TTO AŞ), kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik yolunda önemli bir adım atarak ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme sürecini tamamladı.

2013 yılında Üniversitemizin farklı birimleri altında serüvenine başlayan ve 2015 yılında Gazi Teknopark sahipliğinde Gazi Teknoloji AŞ olarak şirketleşen Teknoloji Transfer Ofisi, 21 Ekim 2021 tarihinde Gazi Üniversitesi tarafından devralınarak yeni ticaret unvanıyla YÖK kanununa tabi olarak kuruldu. Bu süreçte kurumsallaşma ve sürdürülebilirlik konularında büyük mesafe kateden Gazi TTO AŞ, Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme sürecini başarıyla tamamladı ve kalite yönetimine olan bağlılığını bir kez daha kanıtladı. ISO 9001:2015 belgesi, Gazi TTO AŞ'nin hizmetlerini uluslararası standartlarda sürdürme kararlılığını ortaya koyarken, Üniversitemizin teknoloji ve inovasyon alanındaki liderliğine de güç katıyor. Gazi TTO AŞ, bundan sonraki süreçlerde de kalite odaklı yaklaşımıyla çalışmalarını sürdürecek ve Üniversitemizin bilimsel araştırma ve teknoloji geliştirme vizyonuna katkı sağlamaya devam edecek.

tto-1