Address for FUTURE Projesi Kapsamında “Eklemeli İmalat Modüler Eğitim Platformu” Hayata Geçti
12 Ağustos 2024 | 21:19

Gazi Üniversitesi olarak ortağı olduğumuz geleceğin teknolojilerinden biri olarak görülen ve kullanım alanı her geçen gün artan eklemeli imalat teknolojisi konusunda gençlerin, eğitmenlerin ve yetişkinlerin becerilerinin artırılmasını ve bu nitelikli mesleki eğitim içeriklerinin dijital araçlarla daha fazla kişiye ulaştırılmasını amaçlayan Address for FUTURE Projesi sonuçlarını vermeye başladı. 

Üniversitemiz öncelikli araştırma alanlarından biri olan imalat teknolojisi alanında yer alan ve 2022 yılında başlayan projenin sonuçları kullanıcılarla paylaşılmaya başlandı. Proje kapsamında, dünyanın en büyük eklemeli imalat eğitimini başlatılıyor.

Erasmus+ Programı kapsamında yürütülen projenin en önemli çıktılarından biri olan "Eklemeli İmalat Modüler Eğitim Platformu" hayata geçti.

Eklemeli imalat alanında farkındalığın arttırılması ve nitelikli insan yetiştirilmesi hedeflenen eğitimlerde, Endüstri 4.0'ın ötesinde bir üretim teknolojisi olan eklemeli imalat konusunda tüm bireyler yetkinlik kazanabilecek. Bu sayede Endüstri 4.0 ve daha fazlası için kritik olan eklemeli imalat bilgisini coğrafya ve finansal imkan ne olursa olsun tüm bireylere ulaştırabilecek.

https://addressforfuture.myenocta.com/addressforfuture adresine tıklayın ve projedeki bir sonraki fırsatları bekleyin.

-1
background image