IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı Aydın Maruf, NÖROM'u Ziyaret Etti
23 Temmuz 2024 | 16:23

IKBY Oluşumlardan Sorumlu Bölge Bakanı, Üniversitemiz Yüksek Lisans Mezunu Aydın Maruf, Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Merkezini (NÖROM) ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Prof. Dr. Ramazan Bayındır ile NÖROM Merkez Müdürü Prof. Dr. Hayrünnisa Bolay Belen'in yer aldığı ziyarette IKBY heyetinde Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakan Yardımcısı Dr. Abdulfattah Abdulrazaq Mahmood, Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakan Danışmanı Dr. Amanj A. Saeed, Ar-Ge Genel Müdürü Dr. Jala Saeed Yahya Al-khatat, Etüt, Planlama ve Takip Genel Müdürü Dr. Khattab Ahmed Mustafa, Burslar ve Kültürel İlişkiler Genel Müdürü Dr. Yaseen Salih Hamafaraj, Bakan Asistanı Shadan Kamal Abdullah, Burslar ve Kültürel İlişkiler Genel Müdürlüğü Direktörü Avin Ali Saeed ve Bedir Hadi yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Bakan Aydın Maruf ile heyette yer alanlara Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1