Gazi Üniversitesini, 2024 Yılının İlk 6 Ayında 8 bin 453 Üniversite Adayı Ziyaret Etti
23 Temmuz 2024 | 14:46

Türkiye’nin köklü yükseköğretim kurumlarından biri olan Gazi Üniversitesi, üniversite adaylarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Üniversite adaylarının Üniversitemizi görmesini ve Üniversitemiz hakkında bilgilenmesini isteyen liseler Üniversitemize ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 2024 yılının ilk 6 ayında Üniversitemizi 167 lise ziyaret etti. Üniversitemizi ziyaret ederek bilgi alan üniversite adayı sayısı ise 8 bin 483 olarak gerçekleşti.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonuyla liselerin talepleri doğrultusunda yapılan tanıtım programlarına 45 ilden (Aksaray, Ankara, Antalya, Adana, Afyon, Bartın, Bolu, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Elazığ, Hatay, Isparta, İzmit, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kütahya, Kırıkkale, Karaman, Kastamonu, Kahramanmaraş, Konya, Mersin, Muğla, Manisa, Nevşehir, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Sinop, Trabzon, Uşak, Yozgt, Zonguldak) katılım oldu.

Tanıtım ziyaretlerin en yoğun gerçekleştiği aylar ise Nisan (54 okul-2992 öğrenci) ve Mayıs (56 okul-2564) öğrenci olarak gerçekleşti.

Tanıtım ziyaretleri kapsamında organize edilen programlar sayesinde Üniversite adayları Üniversitemizi görme, bölümler hakkında ve imkânları hakkında bilgilenme fırsatı elde ediyorlar.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image