Öğrencimizin Uluslararası Başarısı
12 Temmuz 2024 | 14:24

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı tezli yüksek lisans öğrencisi Selin Güngör, mühendis olarak görev yaptığı Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) aracılığıyla Avrupa Yayın Birliği (EBU) ödüllerine başvurarak önemli bir başarı elde etti.

Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencimiz Selin Güngör, Danışmanlığını Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın yaptığı "Sahte Haber Tespiti için Derin Öğrenme ve Metasezgisel Yöntemlere Dayalı Bir Yaklaşım" başlıklı tez çalışması ile 13 Haziran 2024 tarihinde İtalya'nın Napoli şehrinde gerçekleştirilen EBU Teknoloji ve İnovasyon Ödülleri töreninde, Genç Teknoloji Yetenek Ödülü (Young Technology Talent Award) kategorisinde birincilikle ödüllendirildi.

Ödül, EBU Teknoloji ve İnovasyon Direktörü Antonio Arcidiacono tarafından takdim edildi.

Öğrencimizi gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

-1 -1 -1