Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti
12 Temmuz 2024 | 14:39

Nahçıvan Devlet Üniversitesinden (NDU) gelen heyet Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ı ziyaret etti. Heyette; Rektör Prof. Dr. Elbrus İsayev ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova’nın yanı sıra, Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Aida Celilzade, Mali İşlerden Sorumlu Rektör Müşaviri Ülvi Baxışlı, Nahçıvan Devlet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Elmar Rzayev ve Tıp Fakültesi Stomatoloji Bölümü Sorumlusu Dr. Rauf Ceferov yer aldı.

Ziyarette iki üniversite arasında yürütülebilecek iş birlikleri üzerine konuşuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Nahçıvan Devlet Üniversitesi gibi saygın bir üniversite ile iş birliği içinde olmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirdi.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev ise Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi ile planlanacak iş birliklerinin her iki kurum için de verimli sonuçlar doğuracağını vurgulayarak Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkürlerini sundu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti-1 Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti-1 Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti-1 Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti Rektörlüğümüzü Ziyaret Etti-1
background image