Hemşirelik Fakültesi 2024 Yılı Kalite Koordinatörlüğü Birim Ziyareti Gerçekleştirildi
29 Haziran 2024 | 11:36

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar ve Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Hacer Deniz Arısu’dan oluşan heyetle Hemşirelik Fakültesi ziyareti, Dekan Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya ev sahipliğinde 28.08.2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete kalite çalışmalarından sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Naime Altay, Birim Kalite Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sevil Güler, birim kalite ekibi üyeleri, birim akademisyenleri ve Fakülte Sekreteri Ali Tümer katıldı.

Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR ve KİP-İR yazımına ilişkin bilgilendirme yapılarak kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

-1 -1 -1 -1 -1