Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı
28 Haziran 2024 | 17:26

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, düzenlediği tören ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını büyük bir gurur ve coşkuyla uğurladı. Üniversitemiz Gölbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirilen mezuniyet programına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Kuddusi Karaboduk, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Alper Ertem, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almalarıyla devam etti. Törenin açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya yaptı. Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, üst düzey bilgi ve beceri düzeyine sahip, takım çalışması ve paylaşım kültürüne yatkın, halk sağlığına ve sorumluluklarına duyarlı inisiyatif sahibi ara elemanlar yetiştirme misyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Öğrencilerini sağlık hizmetleri alanında ihtiyaç duyulan donanıma sahip bireyler olarak mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, emeklerinden dolayı Yüksekokul öğretim elemanlarını ve fedakârlıklarından dolayı da mezunların ailelerine teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ise konuşmasına Üniversitemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi vererek başladı. Gazi Üniversitesinin Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluyla alanında uzman ve öncü sağlık personelleri yetiştirdiğini kaydetti.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin de donanımlı ve nitelikli bireyler olarak mezun etmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Prof. Dr. Fazlı Polat, mezunlara hayat boyunca kendilerini geliştirmeleri ve ülkesini, milletini seven bireyler olarak mesleklerini icra etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına ve öğrenci ailelerine emeklerinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Fazlı Polat, mezunlara başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından yüksekokulu dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Belge takdiminin ardından flama teslim töreni yapıldı. Program, öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image