Üniversitemiz Toplumsal Katkı Komisyonuna Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
28 Haziran 2024 | 12:45

Üniversitemiz Toplumsal Katkı Komisyonu tarafından düzenlenen törenle sosyal sorumluluk projelerini tamamlayan öğretim elemanlarımıza, toplumsal katkı seminerlerine katılan konuşmacılara, toplumsal katkı çalışmalarına destek veren birimlere ve toplumsal katkı komisyon üyelerine teşekkür belgesi verildi.

Yeni Senato Salonunda yapılan takdim töreninde konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat, Toplumsal Katkı Komisyonunun YÖKAK Kalite çalışmaları kapsamında, Üniversitemizde toplumsal katkı çalışmalarının yürütülmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla, Üniversitemiz Senatosunun 01.12.2022 tarihli ve 413 sayılı kararı ile oluşturulduğunu söyledi. Komisyon çalışmaları hakkında bilgi veren Prof. Dr. Polat,  “Komisyonumuz, Üniversitemizin vizyonu, misyonu ve Toplumsal Katkı Politikamız doğrultusunda, bugüne kadar sosyal sorumluluk projelerinin teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması, izlenmesi ve değerlendirilmesi, Sosyal Transkript Yönergesinin hazırlanması, sistemin kurulması ve uygulanması, toplumsal katkı seminerlerinin organize edilmesinde ve içeriğinde görüş belirtme, kalite iyileştirme planına ve kurumsal akreditasyon raporuna veri sunma ve görüş belirtme gibi pek çok süreçte hizmet etmektedir” diye konuştu.

Toplumsal Katkı Komisyonu toplantılarının bugün 8’incisini düzenlediklerini ifade eden Prof. Dr. Polat, toplantının gündeminde sosyal transkript başvurularının değerlendirilmesi, toplumsal katkı faaliyetlerinin sistemli bir biçimde izlenmesi için oluşturulan KVYS hakkında bilgilendirme yapılması, taslak birim toplumsal katkı hedeflerinin görüşülmesi ve karar bağlanması gibi konuların ele alınacağını belirtti.

Toplantıda kurum içi ve kurum dışından bazı konuklarının da olduğunu söyleyen Prof. Dr. Fazlı Polat, konuşmasını Komisyon çalışmalarına destek veren ve katkı sunan herkese teşekkür ederek sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör tarafından sosyal sorumluluk projelerini tamamlayan öğretim elemanlarımıza, toplumsal katkı seminerlerine katılan konuşmacılara, toplumsal katkı çalışmalarına destek veren birimlere ve toplumsal katkı komisyon üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Törende, Toplumsal Katkı Seminerlerine konuşmacı olarak katılan Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Uzm. Hülya Silkin ve Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Annelise Marshall; Sosyal Sorumluluk Projelerini Tamamlayan Hocalarımız Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Doç. Dr. Kuddusi Karaboduk ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Deniz Karaca, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Merve Korkmaz ve Beste İpek Kara; Toplumsal Katkı Çalışmalarına Destek Veren Birimler kapsamında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Mustafa Küçükhemek, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Erhan Aydoğdu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personelleri Öğr. Gör. Alper Çetintaş, Kutay Yıldız, Harun Alabay, Aydemir Esen ve Toplumsal Katkı Komisyonu Üyeleri Prof. Dr. Selami Candan, Prof. Dr. Yasin Ünsal, Prof. Dr. Aliye Altundaş, Prof. Dr. İlkay Peker, Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör, Doç. Dr. Adalet Görgülü Aydoğdu, Doç. Dr. Duygu Ağagündüz, Doç. Dr. Esra Emerce, Doç. Dr. Battal Doğan teşekkür belgesi almaya hak kazandı.

Belge takdim töreninin ardından Üniversitemiz Toplumsal Katkı Komisyonu'nun 2024 yılı Haziran ayı toplantısı, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat başkanlığında gerçekleştirildi.   

Toplantıda, Kurumsal Veri Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Emre Boran tarafından Sosyal Sorumluluk Projeleri Göstergeleri hakkında bir bilgilendirme yapıldı. Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör’ün gündemdeki konuları ele aldığı sunum ile devam eden toplantı, Komisyon üyelerinin görüş ve önerilerini paylaşması ile sona erdi.

toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1 toplumsal katkı-1
background image