Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Yıl Sonu Final Jürisine Katıldı
26 Haziran 2024 | 14:10

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Mimarlık Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin projelerinin sergilendiği Yıl Sonu Final Jürisi’ne katıldı. Final Jürisi’nde Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Önder Aydın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ülkü Duman, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Akbulut, öğretim elemanları ve öğrenciler yer aldı.

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin proje çalışmalarını inceleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1 mimarlık-1