Eczacılık Fakültesi 2024 Yılı Kalite Koordinatörlüğü Birim Ziyareti Gerçekleştirildi
25 Haziran 2024 | 22:59

Üniversitemizde kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır başkanlığında Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül Durmuş Şenyapar ve Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Doç. Dr. Esra Özkan Yazgan’dan oluşan heyetle Eczacılık Fakültesi ziyareti, Dekan Vekili Doç. Dr. Onur Kenan Ulutaş ev sahipliğinde 25.06.2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete kalite çalışmalarından sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Nur Tuğcu Demiröz, Birim Kalite Ekibi Başkanı Prof. Dr. Ela Kadıoğlu, birim kalite ekibi üyeleri, Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Gonca Çakmak ve Fakülte Sekreteri Mine İşler katıldı. Birime bağlı program alt çalışma gruplarında görevli akademisyenler, toplantıyı fiili ve çevrim içi olarak takip etti.

Kurumsal akreditasyon başarımızın sürdürülebilirliği için kurum ve birim düzeyinde yürütülmesi gereken çalışmalara ilişkin Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın açılış konuşmasının ardından Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR ve KİP-İR yazımına ilişkin bilgilendirme yapılarak kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü, katılımcıların kalite süreçlerine ilişkin soruları yanıtlandı.

-1 -1 -1