Gazi Eğitim Fakültesi Mezunları Üniversitemizde Buluştu
24 Haziran 2024 | 19:21

Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Ersay tarafından "Mezunlarımızla Buluşuyoruz" isimli etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı mezunları Üniversitemiz Rektörlük Yerleşkesinde bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, öğretim üyeleri ve mezunlar katıldı.

Prof. Dr. Yücel Gelişli, mezunların Üniversitemizin önemli bir parçası olduğunu söyleyerek, düzenlenen etkinliğin çok önemli olduğunu söyledi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Ebru Ersay ve Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Düzgün de yaptıkları konuşmada mezunlarla gerçekleştirilen bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

-1 -1 -1 -1