Gazi Üniversitesi Yenilenebilir Enerji ve Akıllı Şebekeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YENAM) Uluslararası Faaliyetlerine Devam Ediyor
25 Haziran 2024 | 09:40

Gazi Üniversitesi akademisyenleri, bu yıl 18'incisi düzenlenen ve Polonya'nın Gdynia şehrinde gerçekleştirilen "18th International Conference on Compatibility, Power Electronics and Power Engineering (CPE-POWERENG)" konferansına katıldı. Konferans, yenilenebilir enerji ve akıllı şebekeler alanında bir araya gelen çok sayıda uluslararası katılımcıyı ağırladı.

Üniversitemizi temsilen Yenilenebilir Enerji ve Akıllı Şebekeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sertaç Bayhan, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Naki Güler ve Dr. Uğur Fesli ile birlikte Mühendislik Fakültesi’nden Dr. Murat Akın katılım gösterdi. Öğretim üyelerimiz, konferansta toplamda beş bildiri sunarken, Prof. Dr. Sertaç Bayhan davetli konuşmacı olarak elektrikli araçların entegrasyonu üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Ayrıca, öğretim üyelerimiz konferansta bir stant açarak, Gazi Üniversitesi YENAM’ın ana düzenleyicisi olduğu ve gelecek yıl Türkiye’de düzenlenecek olan konferansın 19. edisyonunu tanıttılar (https://cpepowereng2025.org/).

enerji-1 enerji-1 enerji-1 enerji-1 enerji-1 enerji-1
background image