Gazi Üniversitesi akademisyenleri, bu yıl 18'incisi düzenlenen ve Polonya'nın Gdynia şehrinde gerçekleştirilen "18th International Conference on Compatibility, Power Electronics and Power Engineering (CPE-POWERENG)" konferansına katıldı. Konferans, yenilenebilir enerji ve akıllı şebekeler alanında bir araya gelen çok sayıda uluslararası katılımcıyı ağırladı.
Üniversitemizi temsilen Yenilenebilir Enerji ve Akıllı Şebekeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sertaç Bayhan, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Naki Güler ve Dr. Uğur Fesli ile birlikte Mühendislik Fakültesi’nden Dr. Murat Akın katılım gösterdi. Öğretim üyelerimiz, konferansta toplamda beş bildiri sunarken, Prof. Dr. Sertaç Bayhan davetli konuşmacı olarak elektrikli araçların entegrasyonu üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
Ayrıca, öğretim üyelerimiz konferansta bir stant açarak, Gazi Üniversitesi YENAM’ın ana düzenleyicisi olduğu ve gelecek yıl Türkiye’de düzenlenecek olan konferansın 19. edisyonunu tanıttılar (https://cpepowereng2025.org/).
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Geçmişten Günümüze Gazi’nin Milli Sporcularıyla Bir Araya Geldi
Spor Bilimleri Fakültesinin 2026-2027 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
TEKNOFEST 2026’da Dereceye Giren Gazi Takımlarına Başarı Belgeleri Takdim Edildi
“Besin Zehirlenmeleri” Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.