Üniversitemizde "Kurban Bayramı" Bayramlaşma Töreni Yapıldı
24 Haziran 2024 | 14:29

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve Üniversitemiz yönetimi, Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma töreninde Üniversitemiz çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bayramlaşmada, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fazlı Polat, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu, Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, akademik ve idari birim amirleri, öğretim üyeleri ile idari personel katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, Kurban Bayramı dolayısıyla törene katılan üniversite çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Prof. Dr. Musa Yıldız, tüm çalışanların Kurban Bayramını kutlayarak tebrik etti.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1