Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi Q3 Çeyreklikte
20 Haziran 2024 | 17:50

Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi, 38 yıldır yayında. 2010 yılında WoS SCI-E kapsamında taranmaya başlayan dergi, bugüne kadar ülkemizdeki en önde gelen bilimsel dergilerin arasında yer aldı.

Sizlerin de özverili desteğiyle son yıllarda görülen IF değerlerindeki artış ve seviyeyi koruma durumu devam ediyor. 2023 yılı değerleri itibariyle Dergi WoS IF Kategorisinde, Engineering/Multidiciplinary  Q3 seviyesine çıktı.

Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi Editörü Prof. Dr. Oğuzhan Yılmaz, bu konuyla ilgili olarak “Makalelerin bilimsel içeriklerinde, literatüre katkı seviyelerinde ve son 2 yılda dergiye yapılan atıfların takip edilmesinde göstermiş olduğunuz titiz çalışmanın sonucunu aldığımızı düşünüyorum. Türkçe yayın yapan bir dergi olarak bu seviyeye ulaşmamızda vermiş olduğunuz katkı ve desteklerden dolayı teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

dergi-1 dergi-1