Teknoloji Fakültesinde Açılışlar Devam Ediyor
14 Haziran 2024 | 22:38

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesinde Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümünün yenilenen Tasarımda Sanal Gerçeklik Laboratuvarı, Tersine Mühendislik Laboratuvarı, Tasarım Stüdyosu, 3D-CEN Laboratuvarı ile Bilgisayar Destekli Mühendislik Laboratuvarının açılışının ardından şimdi de Akreditasyon Birimi, Politeknik Dergisi odası, Öğrenci Koordinasyon Birimi, Güç Elektroniği Laboratuvarı ve Yenilenebilir Enerji ve Akıllı Şebekeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Ofisinin açılışı yapıldı.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu,  Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan ve öğretim elemanları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, açılışı yapılan birimleri gezerek bilgi aldı. Prof. Dr. Musa Yıldız, Teknoloji Fakültesi öğrencileri ile de sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image