Üniversitemiz Kargo Merkezi’nin Açılışı Yapıldı
14 Haziran 2024 | 22:35

Üniversitemiz Kargo Merkezi’nin açılışı yapıldı. Öğrenci Toplulukları binasının yanında bulunan Kargo Merkezinin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Abdülkerim Yörükoğlu,  Doç. Dr. Temel Çakıroğlu, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Dr. Erhan Aydoğdu, İdari Mali İşler Daire Başkanı Aydın Kayaer ve öğretim elemanları katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kargo Merkezini gezerek incelemelerde bulundu.