Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Mezunlarını Uğurlamaya Devam Ediyor
13 Haziran 2024 | 23:06

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları düzenlediği törenle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını uğurlamaya devam ediyor. Dün Vakıf Özel Lisesi öğrencilerini uğurlayan Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları, şimdi de Vakıf Özel Ortaokulu öğrencilerine yönelik mezuniyet töreni gerçekleştirdi. Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Ragıp Akyürek, Genel Müdür Vacide Kutay, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi yaptı. Öğrencilerin zorlu ve yoğun geçen bir dört yılın ardından mezun olduklarını ifade eden Prof. Dr. Mahmut Selvi, öğrencilere bundan sonraki süreçte başarılar diledi. Prof. Dr. Mahmut Selvi, Vakıf Özel Ortaokulu öğretmenlerine ve öğrencilerin ailelerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Öğretmenlerin öğretmenlik görevlerinin yanı sıra öğrencilere bir anne, baba olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise “Onlara yürüyecekleri bu uzun ve çetin hayat yolunda işlerine yarayacak, başarılı, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlayacak bilgiler, beceriler ve alışkanlıklar kazandırdınız. Öğrencilerine bir evlat şefkati ve hassasiyeti ile yaklaşan, onları eğiten, öğreten, biçimlendiren öğretmen arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Mezunlara, her zaman bir hedefleri olması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, “Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu; aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki birçok engel çıkacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dik duracak, engelleri bir bir aşacak, başarılı, mutlu, güzel bir yaşam süreceksiniz” diye konuştu.

Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek konuşmasını tamamladı. Açılış konuşmasının ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından öğrencilerin keplerini atmasıyla tören sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image