“1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği” Teşekkür Takdim Töreni Düzenlendi
13 Haziran 2024 | 19:40

Üniversitemiz Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından 13 Mayıs’ta düzenlenen “1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği” etkinliğinde katkı veren düzenleme kurulu üyelerine ve jüri üyelerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Yeni Senato Salonunda gerçekleştirilen belge takdim töreninde konuşan Rektör Yardımcımız ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, 1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği kapsamında tüm akademik birimlerimizin canı gönülden çalıştığını söyleyerek, başta Araştırma ve Geliştirme Kurum Koordinatörlüğü ve Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti. Araştırma geliştirme çalışmalarına sadece yüksek lisans doktora öğrencilerimizin değil lisans öğrencilerimizin de dahil edilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Ramazan Bayındır, törene katılan öğretim üyelerimizin Kurban Bayramını da kutladı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın konuşmasının ardından yayınlanan slayt gösteri ile yapılan çalışmaların bir özeti sunuldu.

Daha sonra Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından “1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği”ne değerli katkılar sunan düzenleme kurulu üyelerine ve jüri üyelerine teşekkür belgeleri verildi.

Törende Düzenleme Kurulunda yer alan Ar-Ge Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca Çakmak, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami  Candan, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas Okur, Ar-Ge Kurum Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Tarık Asar, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Battal Doğan, Ar-Ge Kurum Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. İrfan Çapan, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör ve Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Adalet Görgülü Aydoğdu, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Alper Ertem, Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş, Arş. Gör. Dr. Zeynep Elif Yeşilyurt, Arş. Gör. Zeki Umut Cindiloğlu, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Dönmez Kaya, Prof. Dr. Zehranur Yüksekdağ, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Bayraktar, Prof. Dr. Meral Boşnak Güçlü, Dr. Öğr. Üyesi Nevra Kalkan, Prof. Dr. Nazan Kırcı, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Acar, Öğr. Gör. Dr. Berrak Çakmak,  Doç. Dr. Hasan Eşici, Öğr. Gör. Dr. İbrahim Halil Topal ve Doç. Dr. Ceren Suveren’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Tören; 1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği”nde Jüri Üyesi olarak yer alan hocalarımıza belge takdimi ile devam etti. Jüri üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Zehranur Yüksekdağ, Prof. Dr. Sedef Canbazoğlu Bilici, Prof. Dr. Seçil Özkan, Prof. Dr. Meral Boşnak Güçlü, Prof. Dr. İsmail Karakaya, Prof. Dr. İdil Ayçam, Prof. Dr. Gökçen Eren, Prof. Dr. Belma Aslım, Öğr. Gör. Mahmut Kasap, Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Gökben Atılboz, Dr. Öğr. Üyesi Meral Alkan, Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Uzun Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Hanife Göker, Dr. Öğr. Üyesi Figen Demirel Uzun, Doç. Dr. Sühan Gürbüz, Doç. Dr. Nihan Akın Sönmez, Doç. Dr. Emre Sönmez, Doç. Dr. Burcu Yılmaz Kaya, Doç. Dr. Ayyüce Aydemir Karadağ ve Doç. Dr. Adem Tekerek’e teşekkür belgeleri takdim edildi. 

“1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği Teşekkür Takdim Töreni”, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

kongre teşekkür-1 kongre teşekkür-1 kongre teşekkür-1 kongre teşekkür-1 kongre teşekkür-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrg-1 konrga-1
background image