“Duyusal İşlemleme Bozukluğu Olan Çocuğu Nasıl Tanırız” Adlı Etkinlik Düzenlendi
13 Haziran 2024 | 15:10

“Duyusal İşlemleme Bozukluğu Olan Çocuğu Nasıl Tanırız?” isimli etkinlik Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin sunumları ile gerçekleştirildi. Etkinlik herkese açık bir şekilde yapıldı. FTR 318-Duyu Algı Motor Bütünlük Değerlendirme ve Tedavisi dersi kapsamında öğrendikleri bilgileri poster şeklinde sunan öğrenciler duyusal işlemleme bozukluğu ve birçok diğer konuda bilgilendirme yaparken aynı zamanda birbirleri ile yarıştırlar. “Disleksi Nedir?”, “Duyu Bütünleme Bozukluğu Nedir?” ve “Çocuğunuzda Taktil Duyusal İşlemleme Bozukluğu Olabilir mi?” konulu sunumları ile dereceye giren öğrencilere ödülleri fakültemiz dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanları Arş. Gör. Dr. Pelin Atalan Efkere ile Arş. Gör. Ecem Yıldız Çangur tarafından takdim edildi.

duyusal-1 duyusal-1 duyusal-1 duyusal-1 duyusal-1