Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Mezunlarını Uğurladı
13 Haziran 2024 | 00:07

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları düzenlediği törenle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarını uğurladı. Düzenlenen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Ragıp Akyürek, Genel Müdür Vacide Kutay, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan töreninin açılış konuşmasını, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız yaptı. Prof. Dr. Musa Yıldız, bu törenle birlikte geleceğimizin teminatı olan gençleri aydınlık yarınlara uğurlamanın gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Gazi Üniversitesinin Türkiye’nin temel eğitim kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerin çok ciddi bir donanımla mezun olduğunu ve edindikleri eğitimin meslek hayatlarında önemli bir avantaj sağlayacağını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencilerin öğrenim sürecinde sorgulayan, düşündüklerini ifade edebilen, saygı ve empati içinde davranabilen, hayal edebilen ve hayal ettiklerini tasarlayan, ürün ortaya koyan, herkesle dostluk ve kardeşlik içinde yaşamayı, ahlaki değerlere bağlı, milli ve evrensel olan ilkelerle dimdik durabilmeyi düstur edinmiş ve hepsinden önemlisi de 'Gazili olmanın ayrıcalık olduğunu' bilen nesiller olarak yetişmelerini amaçladıklarını söyledi.

Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek konuşmasını tamamladı. Açılış konuşmasının ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından öğrencilerin keplerini atmasıyla tören sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image