Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Haluk Recai Bostan’ı Ziyaret Etti
12 Haziran 2024 | 15:56

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Haluk Recai Bostan’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Prof. Dr. Musa Yıldız’a Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen eşlik etti.  Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, ziyaret esnasında Rekabet Kurumunda çalışan mezunlarımıza da Üniversitemizin rozetini taktı.

Prof. Dr. Musa Yıldız, Haluk Recai Bostan’a Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na dikilen fidan sertifikasını takdim etti. Haluk Recai Bostan, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

-1 -1 -1