“İlk Yardım Farkındalığı” Adlı Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi
11 Haziran 2024 | 12:24

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlk Yardım Farkındalığı” adlı hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi. Üniversitemiz birimlerinde görev yapan akademik ve idari personele yönelik düzenlenen programa eğitimci olarak Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü İlk Yardım Eğitimcisi Şirin Bilgin katıldı.

Teknoloji Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonu’nda yapılan eğitim, Eğitim Şube Müdürü Ayça Tunçay’ın moderatörlüğünde düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Ayça Tunçay, hizmet içi eğitimlerde farkındalık yaratıcı konulara değinmeye önem verdiklerini söyledi. İlk yardım konusunda herkesin bilinçlenmesi gerektiğini belirten Tunçay, bu amaçla Üniversitemiz personeline yönelik “İlk Yardım Farkındalığı” konulu programı düzenlediklerini ifade etti.

Şirin Bilgin ise sunumunda ilk yardım konusunda bilgi verdi. Bilgin, ilk yardım nedir, ilk yardımcı kimdir, ilk yardımın öncelikli amaçları nelerdir, hangi durumlara nasıl müdahale edilmelidir gibi konularda Üniversitemiz personelini bilgilendirdi.

Program, soru-cevap etkinliğinin ardından sona erdi.

-1 -1 -1 -1