Fen Fakültesi Sosyal Transkript Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
11 Haziran 2024 | 10:20

Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü "Sosyal Transkript Uygulaması Bilgilendirme Toplantıları"na devam ediyor. Bu kapsamda Fen Fakültesi’nde “Sosyal Transkript Nedir, Amacı ve Sonuçları Nelerdir?” konulu bir toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıda; Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör, Sosyal Transkript Uygulaması hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ardından Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Yazılım Uzmanı Mustafa Küçükhemek, Sosyal Transkript Uygulamasının online başvuru aşamalarını sistem üzerinden uygulamalı olarak anlattı.

Toplantı, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aynur Özcan’ın Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı Güngör’e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

st-1 st-1 st-1 st-1 st-1