“Bir İşveren Gözünden Kariyerinizde Sizi Bekleyen Sürprizler ve Gençlerimizin Çevre Duyarlılığı” Konulu Seminer Yapıldı
11 Haziran 2024 | 09:20

Üniversitemiz Fen Fakültesi tarafından Çevre Haftası dolayısıyla “Bir İşveren Gözünden Kariyerinizde Sizi Bekleyen Sürprizler ve Gençlerimizin Çevre Duyarlılığı”  konulu seminer gerçekleştirildi.  

Fakülte 75. Yıl Konferans Salonunda yapılan seminerde konuşmacı olarak Kaya Grup Çevre Danışmanlık Şirketi sahibi Çevre Mühendisi Ümit Salih Sarıkaya konuk oldu. Seminere; Fakülte Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ekici ve Prof. Dr. Aynur Özcan, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Sarıkaya, sunumunda öğrencilere iş hayatında işverenlerin beklentileri, Fakültenin kendilerine kattığı pozitif katkılar, bu katkıların iş hayatlarında kendilerine saylayacağı imkânlar ve çevrenin önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Soru cevap kısmında öğrencilerimize kendi şirketinde ve bağlantılı olduğu şirketlerde staj ve iş imkanları konusunda da bilgiler aktaran Ümit Salih Sarıkaya, öğrencilerimizin ve katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Program, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Çevre Mühendisi Ümit Salih Sarıkaya’ya teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi  ile sona erdi.

FEN ÇEVRE-1 FEN ÇEVRE-1 FEN ÇEVRE-1 FEN ÇEVRE-1
background image