Fen Fakültesinde Teşekkür Belgesi Takdim Töreni Yapıldı
11 Haziran 2024 | 10:13

Fen Fakültesi tarafından 1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği’ne katılan öğrencilerine ve danışmanlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen 1. Gazi Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bilim Şenliği’nde üç farklı alanda poster ve sözlü sunum olarak Fen Fakültesini temsil eden ve derece almaya hak kazanan öğrencilere ve proje danışmanı öğretim üyelerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Takdim töreninde konuşan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Üniversitemizden katılım sağlayan tüm fakülteler arasında dereceye giren 18 sunumdan 5’inin Fen Fakültesinden olmasının kendilerini mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi.

Prof. Dr. Reşat Kasap öğrencilere, bu başarılarında onlara destek olan danışmanlarına ve bu etkinlik boyunca katılımcıları yalnız bırakmayan Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat Ekici ve Prof. Dr. Aynur Özcan ile Prof. Dr. Zehranur Yüksekdağ, öğrenci temsilcisi Kimya bölümü öğrencisi Tuğçe Yılmaz ile derece alan öğrencileri ve danışmanlarını kutladı.

Dekan Prof. Dr. Kasap, bu çalışmaların hem Fen Fakültesi hem de öğrenciler açısından çok kıymetli olduğunu belirterek, ülkemizin bu başarılara ve bunları başaran gençlere ihtiyacının olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşma ve sohbetlerin ardından Dekan Prof. Dr. Reşat Kasap; Fen Bilimleri alanında en iyi 3 sözlü sunumu hazırlayan Biyoloji Bölümü öğrencisi Mürüvet Taşdüzen ve danışmanı Prof. Dr. Mine Türktaş ile Fizik Bölümü öğrencisi Tuğba Öküzcü ve danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Emre Genç’e; projeleri Fen Bilimleri alanında yapılan en iyi 3 poster sunum arasında yer alan Biyoloji Bölümü öğrencisi Didem Sezer ve danışmanı Prof. Dr. Zehranur Yüksekdağ’a, Sağlık Bilimleri alanında yapılan projelerde en iyi 3 poster sunum arasında yer alan Biyoloji Bölümü öğrencisi Çağla Özcan ve danışmanı Prof. Dr. Belma Aslım ile Ceyda Didem Akaltun ve  Sema Çoraklı ve danışmanları Prof. Dr. Servet Çete  ile öğrencilerimizi  öğrenci temsilcisi olarak temsil eden Kimya bölümü öğrencisi Tuğçe Yılmaz’a teşekkür belgelerini takdim etti.

gen-1 gen-1 gen-1 gen-1 gen-1 fen-1 fen-1
background image