Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Yıl Sonu Güncesi Düzenledi
10 Haziran 2024 | 17:57

Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından 2023-2024 Mezuniyet Kutlamaları kapsamında Yıl Sonu Güncesi gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli ve Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Genel Sekreter Mehmet Ali Özkan, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin Ünsal, Prof. Dr. Serkan Koşar, Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Serginin açılışında konuşan Prof. Dr. Osman Çaydere, öğrencilerin öğretmen yetiştiren nitelikli bir kurumdan mezun olduklarını söyleyerek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Dekan Prof. Dr. Mahmut Selvi ise mezunların Gazili olmanın ayrıcalığını her zaman yaşayacaklarına değindi. Prof. Dr. Mahmut Selvi, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, mezunlara başarılar diledi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Üniversitesinin öğretmen yetiştirmek amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulduğunu ifade etti. Bu nedenle Gazi Üniversitesinin Türkiye’nin temel eğitim kurumlarından biri olduğunu belirten Prof. Dr. Yücel Gelişli, mezunları başarılarından dolayı tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi olarak sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini söyledi. Mezunlara başarılar dileyen Prof. Dr. Yıldız, öğrencilerin ailelerine de gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Törende, serginin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı mezunumuz Efgan Beyaz’a, Prof. Dr. Yücel Gelişli tarafından Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na dikilen fidan sertifikası takdim edildi.

Konuşmaların ardından Malik Aksel Sanat Galerisinde mezuniyet sergisinin açılışı yapıldı. Etkinlik Resim İş Eğitimi Binası Önünde düzenlenen kokteyl ve konserle sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 resim-1 resim-1