Balkan Vakfı Başkanı Hıfzı Kuruşa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
10 Haziran 2024 | 16:01

Balkan Vakfı Başkanı Hıfzı Kuruşa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Yeni Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Temel Çakıroğlu ve Dr. Ahmet Bilal Dostbil ile Ayşegül Doğan yer aldı.  Hıfzı Kuruşa’ya ise Başkan Yardımcıları Cüneyt Volkan Kurtuldu, Burhan Varol, Mütevelli Heyet Üyesi Ufuk Akgün ve Genel Sekreter Yardımcısı Çiğdem Filiz Eker eşlik etti. Ziyarette, Balkan Vakfı ile Üniversitemiz arasındaki iş birliği imkânları ele alındı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Hıfzı Kuruşa’ya ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını verdi.

-1 -1