Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Aksaray Bilim Festivali’ne Katıldı
7 Haziran 2024 | 18:56

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Festivali’ne Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız katıldı. 7-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde GaziTeknopark da stant açtı. Etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, alanı ve Üniversitemiz standını ziyaret etti. Rektörümüze Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen, Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil eşlik ediyor.

Aksaray Bilim Festivali’nde söyleşiler, sergiler, görsel şovlar ve farklı alanlarda çok sayıda atölye çalışmaları da yapılacak. 3’üncüsü düzenlenen festival bilimi sevdirmek, bilim ve teknoloji alanında yapılan çalışmaları duyurmak ve anlatmak amacıyla düzenleniyor.

Seçkin kurum ve kuruluşların yer alacağı Aksaray Bilim Festivali’nde Milli Teknoloji Hamlesinin gururu; TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ASELSAN, ROKETSAN, BAYKAR, TUSAŞ gibi önemli savunma sanayi ve bilim-teknoloji kuruluşları da boy gösterecek.

-1 -1 -1 -1 -1 aksaray-1