Üniversitemiz ÇevreFest Etkinliğinde Yerini Aldı
7 Haziran 2024 | 16:15

Üniversitemiz, çevre ve iklim duyarlılığını artırmak için düzenlenen ÇevreFest etkinliğinde yerini aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından 6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi’nde “Hepimizin bir dünyası var” temasıyla düzenlenen festivalde, Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından stand açılarak, Üniversitemizde gerçekleştirilen sıfır atık ve çevre konusunda yapılan proje ve uygulamalar hakkında bilgi verildi. Stantta; Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan ve ekibi görev aldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği standımızı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank da ziyaret etti.  

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve “Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla düzenlenen ÇevreFest  81 ilde, 85 milyon vatandaş ile buluşacak. Etkinlikte çevre, sıfır atık ve sürdürülebilirlik konusunda önemli çalışmalar yapan ve konusunda uzman katılımcılarla söyleşiler, paneller, atölyeler de gerçekleştirilecek. Sanayicilerin, belediyelerin, sektör temsilcilerinin ve bakanlıkların çevre ve sıfır atıkla ilgili yapılan çalışmaları, yenilikçi fikirlerini sergilemek ve katılımcılarla etkileşimde bulunmak imkânı elde ettiği etkinlik, 9 Haziran’da sona erecek.

çevrefest-1 çevrefest-1 çevrefest-1
background image