Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Ödüllerinde Turuncu, Yeşil ve Mavi Bayrak Ödüllerini Aldı
7 Haziran 2024 | 15:14

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulunun “Engelsiz Erişim” ve “Engelsiz Eğitim” temalarıyla yaptığı çalışmalar kapsamında düzenlediği 2024 Engelsiz Üniversite Ödüllerinde dört bayrak ödülü almaya hak kazandı.

2024 Engelsiz Üniversite Ödüllerinde Spor Bilimleri Fakültemiz “Mekânda Erişebilirlik Ödülü” ile turuncu bayrak ve “Eğitimde Erişebilirlik Ödülü” ile yeşil bayrak; Gazi Eğitim Fakültesi “Mekânda Erişebilirlik Ödülü” ile yeşil bayrak; Merkez Kampüsümüz de “Sosyo-Kültürel Faaliyetler” kapsamında mavi bayrak ödülleri elde etti.

Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla 2018'den beri "Engelsiz Üniversite Ödülleri” verilmektedir.  2024 yılı için 112 üniversiteden 1709 başvuru yapıldı ve 76 üniversite toplam 319 bayrak almaya hak kazandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

bayrak-1