Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Ziyaret Etti
7 Haziran 2024 | 15:07

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a; Rektör Danışmanı Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Uğur Gökmen de eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü yüksek lisans programı mezunu olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e mezun kartını ve Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Ormanı’na adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise nazik ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

-1 -1 -1