Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız Başkanlığında GUZEM Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
6 Haziran 2024 | 18:10

Gazi Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GUZEM) Danışma Kurulu Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ başkanlığında yapıldı. Toplantıya Merkez Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Togay Seçkin BİRBUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TANRIVERDİ, Danışma Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU, Prof. Dr. Bülent ELBASAN, Prof. Dr. O. Ayhan ERDEM, Prof. Dr. Işıl İrem BUDAKOĞLU, Prof. Dr. Bülent ÇELİK, Kalite Komisyonu Birim Danışmanı Prof. Dr. Hakan TEKEDERE, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Şaban ÇETİN, Prof. Dr. Uğur GÖKMEN, Prof. Dr. Sevil ÖZGER İLHAN, Prof. Dr. Zehra GÖÇMEN BAYKARA, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zafer AYAZ ve Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı DOĞAN katıldı.

Toplantıda Merkez Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ tarafından Ocak 2024 – Haziran 2024 tarihleri arasında, GUZEM tarafından yapılan tüm faaliyetleri içeren kapsamlı bir sunum yapıldı. Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ görev süresi boyunca Merkez olarak üst yönetimin desteğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve bu vesile ile Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’a teşekkürlerini bildirdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa YILDIZ özellikle pandemi ve deprem felaketi sürecinde yürütülen hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Danışma Kurulu Üyelerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, Daire Başkanlarımıza, Merkez yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Merkez Müdürü Doç. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ yürütülen fiziki mekân ve altyapı çalışmalarına yönelik Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ve katılımcılara çalışma ortamında bilgi verdi. Heyetin Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi-GUZEM işbirliğinde ve Coşkunöz CEVHER Hibe Destek Programı kapsamında desteklenen MetaLAB projesi kapsamında GAZİ Metaverse ortamını deneyimlemeleri sağlandı. Prof. Dr. Musa YILDIZ güncel teknolojilerle geliştirilen bu projeyi memnuniyetle karşıladı ve yürütülen fiziki mekân ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasına yönelik desteğinin süreceğini ifade etti.

Toplantının sonunda GUZEM’de çalışan kısmı zamanlı öğrenciler ile sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

-1 -1 -1 -1
background image